Ulei Nuca de cocos 380 ml Ronatur

Ulei Nuca de cocos 380 ml Ronatur

Preț de Lista
28,99 Lei
Preț promo
28,99 Lei
Preț de Lista
Vândut
Preț unitar
per 
TVA inclus

Uleiul de cocos este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nuca de cocos uscat (cunoscut sub denumirea de copra). Poate fi folosit ca ulei de bucatarie.

Este folosit adesea în industria cosmetica (pentru fabricarea unor sapunuri si creme) dar si în bucataria unor tari asiatice. Are un procent de aproximativ 90% de grasimi saturate.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C dupa care devine lichid. Este bogat in potasiu fier magneziu fosfor cupru zinc vitaminele A si E.

Produsul poate fi folosita si ca produs cosmetic (ingrijirea parului hidratarea scalpului) ingredient pentru produse cosmetice (sapun creme lotiuni) sau ca aliment.

 

Indicatii:

Adjuvant in:

- ingrijirea parului (deteriorat datorita vopsirilor) sau tratarea matretii. Dupa samponare faceti-va o masca cu ulei din nuca de cocos si aplicati-o la radacina parului umezit.

- ingrijirea pielii (previne uscaciunea asprimea ridurile)

- astenie (masaj al pielii capului)

Contraindicatii: alergie la nuca de cocos.


Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

A se utiliza inainte de data marcata pe ambalaj.