Ulei de Macadamia, Ronatur, 50 ml

Ulei de Macadamia, Ronatur, 50 ml

Preț de Lista
19,99 Lei
Preț promo
19,99 Lei
Preț de Lista
Vândut
Preț unitar
per 
TVA inclus

Beneficii

Acest ulei este nutritiv - este o sursa nemaipomenita de calciu contine complexul de vitamine B fosfor si fier.

Uleiul de nuca de Macadamia este un produs natural exceptional de benefic pentru tratarea afectiunilor pielii.

Potrivit pentru toate tipurile de piele insa in special este benefic pentru tenul uscat dar si pentru pielea matura datorita continutului de acid palmitoleic.

 

Uleiul de nuca de Macadamia contine cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acidul gras Omega-7). Acidul palmitoleic se gaseste din belsug in pielea noastra atunci cand suntem tineri insa scade pe masura ce inaintam in varsta.

Acidul palmitoleic este cel care in mod natural inlocuieste pielea buzelor mentinand aspectul tanar. Datorita bogatelor resurse nutritive pe care le are incluzand calciul vitaminele si fosforul acest ulei versatil reuseste sa combata si sa vindece anumite afectiuni ale pielii si ale parului.

Uleiul de nuci de Macadamia nu este volatil si se obtine prin presare la rece din pulpa nucilor arborelui cu acelasi nume.

 

In compozitia produselor cosmetice este folosit pe post de emolient. Uleiul de Macadamia este consistent ofera o senzatie placuta de catifelare si are o mare stabilitate oxidativa ceea ce il face sa fie un ingredient potrivit compozitia cremelor uleioase si pentru produsele de protectie solara.

Este un hidratant si emolient natural. Uleiul de Macadamia este delicat si nu lasa urme de grase asa ca este usor absorbit de piele si de firele de par.

Folosirea uleiului de nuci de Macadamia ajuta la combaterea senzatiei de piele uscata datorita faptului ca este un hidratant natural care este absorbit prin pori in piele foarte repede. Continutul sau bogat de omega-7 (acidul gras ce este similar cu sebumul secretat in mod natural de piele si a carui secretie scade pe masura ce inaintam in varsta) ne ajuta sa combatem uscarea pielii caci ationeaza ca un hidratant natural si il face sa fie foarte rapid absorbit de catre piele.
Uleiul de Macadamia contine de asemenea si proteine si vitamina E care sunt foarte benefice pielii. Continutul sau bogat in acizi grasi mono-nesaturati care au proprietati asemanatoare sebumului ajuta la protejarea pielii. Uleiul de Macadamia este un excelent ulei protector care si vindeca defectele /afectiunile pielii cum ar fi cicatricile arsurile solare ranile minore si iritatiile.
 

Acest ulei datorita proprietatilor sale este excelent pentru pielea uscata si imbatranita.

Reduce ridurile si combate uscarea pielii. Uleiul de Macadamia este un puternic anti-oxidant care reduce efectele nocive ale radicalilor liberi asupra celulelor pielii. Plecand de la premisa stresului oxidativ rezultat din actiunea factorilor de mediu (expunerea la soare si vantul) si care afecteaza destul de mult starea pielii dupa o anumita perioada de timp studiile au cautat sa demonstreze efectele vindecatoare ale antioxidantilor naturali (asa cum sunt si cei continuti de uleiul de macadamia).

Pe masura ce inaintam in varsta se reduce productia de acid palmitoleic ceea ce duce la imbatranirea pielii si la aparitia ridurilor. Uleiul de nuci de Macadamia inlocuieste practic aceasta componenta deosebit de importanta a tesutului cutanat si ajuta astfel la mentinerea aspectului tanar al pielii.
Uleiul de Macadamia este foarte bogat in antioxidanti si are un continut crescut de vitamina E care imbunatateste aspectul cicatricilor tonifiaza pielea si ajuta la prevenirea aparitiei vergeturilor.
 

Uleiul de nuci de Macadamia poate fi folosit ca un balsam de buze. Datorita faptului ca este atat de asemanator ca structura cu uleiul produs de glandele noastre sebacee uleiul de nuci de Macadamia protejeaza si catifeleaza pielea.
Cand este folosit pentru a crea un exfoliant pentru corp (de tip scrub) uleiul de Macadamia isi aduce si el aportul sau de beneficii. Daca amestecati uleiul de Macadamia cu uleiuri esentiale parfumate si adaugati un exfoliant natural (zahar brun sare) veti crea un produs care va va curata pielea si-i va reda catifelarea.
 

Daca aplicati periodic acest ulei pe parul degradat uscat sau casant veti constata o imbunatatire a starii sale de sanatate si ca acesta isi va recapata stralucirea naturala. Uleiul de Macadamia protejeaza de asemenea si impotriva degradarii parului din cauza radiatiilor solare si ajuta la mentinerea pentru timp mai indelungat a culorii parului vopsit.

Atentie! Produsul nu este destinat consumului uman ( ingestie). Doar pentru uz extern.

Se va folosi inainte de data inscrisa pe ambalaj.

* Tinem sa va aducem la cunostinta ca informatiile furnizate si detaliate anterior au caracter pur informativ nu se doreste sub nici o forma sa substituie sfaturile avizate ale medicului specialist. Produsul prezentat se doreste a veni in completarea medicatiei de fond prescrise pentru obtinerea unei stari cat mai bune de sanatate. Recomandarile noastre nu vor inlocui niciodata consultul medical de specialitate precizand acest lucru in mod expres şi nu reprezinta un diagnostic sau un tratament specializat.