Ronatur Ulei Nuca de cocos 580 ml Ronatur

-20% nou
46,99 Lei   37,59 Lei

Ingijirea parului, hidratare scalp, ingredient produse cosmetice, previne aparitia ridurilor

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: GD05 Ai nevoie de ajutor? 0371475333
Adauga la Wishlist Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de cocos este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nuca de cocos uscat (cunoscut sub denumirea de copra). Poate fi folosit ca ulei de bucatarie. Este folosit adesea în industria cosmetică (pentru fabricarea unor sapunuri și creme) dar și în bucătăria unor țări asiatice. Are un procent de aproximativ 90% de grasimi saturate.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid. Este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E.

 

Produsul poate fi folosita si ca produs cosmetic (ingrijirea parului, hidratarea scalpului), ingredient pentru produse cosmetice (sapun, creme, lotiuni), sau ca aliment.

 

Indicatii:

Adjuvant in:

- ingrijirea parului (deteriorat datorita vopsirilor) sau tratarea matretii. Dupa samponare faceti-va o masca cu ulei din nuca de cocos si aplicati-o la radacina parului umezit.

- ingrijirea pielii (previne uscaciunea, asprimea, ridurile)

- astenie (masaj al pielii capului)

Contraindicatii: alergie la nuca de cocos.

Administrare: 

Intern:

- adulti: cate 3 lingurite de 1-2 ori pe zi cu 30 min inainte de masa.

- copii: cate 1 lingurita de 1-2 ori pe zi cu 30 min inainte de masa.

Poate fi folosit la salate sau prajituri.

Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se flosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

 

Scrie un review


Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 16:00

0371475333 office@ronatur.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!